مددکاری قبل از اینکه علم باشد یک هنر و حرفه است.

بهمن بوچانی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز با بیان اینکه مددکاری قبل از اینکه علم باشد یک هنر و حرفه است، اظهار داشت: کلینیک های مددکاری اجتماعی تحت حمایت بهزیستی در پیشگیری آسیب ها و معضلات اجتماعی در جامعه نقش بسزایی دارند. وی افزود: مددکاران اجتماعی بعنوان متخصصان حرفه ای خدمات انسانی کنش متقابل بین افراد ومحیط را مدنظر قرار داده و علاوه بر کمک به فرد، خانواده و گروه به پیشرفت شرایط عمومی واجتماعی نیز توجه دارند.

رئیس اداره بهزیستی سرپل ذهاب با بیان اینکه وظیفه اصلی مددکار توانمندسازی است، تصریح کرد: رویکرد بهزیستی تقویت و توانمندسازی جامعه هدف است و در همین راستا نقش کلینیک های مددکاری بسیار مهم و ارزشمند است.بوچانی بیان کرد: درمجموع ۲۲ مدد کاراجتماعی در دو بخش خصوصی و دولتی در اداره بهزیستی سرپل ذهاب و مراکز اورژانس اجتماعی و کلینیک مددکاری اجتماعی فعالیت دارند و در حال ارایه خدمات تخصصی مددکاری به جامعه هدف بهزیستی این شهرستان هستند.وی تصریح کرد: فعالیت های تخصصی کلینیک مددکاری اجتماعی در رویکردهای فرهنگی-هنری، رویکرد اقتصادی، رویکرد مشارکتی و توانبخشی برای مددجویان ارائه می شود.

بهمن بوچانی در پایان یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون مددکاران اجتماعی شهرستان در دو دوره آموزشی در استان کرمانشاه با هدف گذراندن فعالیت های تخصصی در راستای بروز رسانی دانش، تخصص و آشنایی هرچه بیشتر آنان با قوانین و مقررات حیطه کاری خود حضور یافتند شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای ۹۰هزار نفر جمعیت و دو هزار و ۸۰۰ مددجو و معلول در قالب یک هزار و ۳۵۰ خانوار از حمایت های اداره بهزیستی سرپل ذهاب بهره مندند.

886475

سه کارگاه آموزشی به همت انجمن مددکاران اجتماعی استان کرمانشاه و با حمایت ارگانهای ذیربط برگزار گردید.

سه کارگاه آموزشی به همت انجمن مددکاران اجتماعی استان کرمانشاه و با حمایت ارگانهای ذیربط برگزار گردید.

نخستین کارگاه در تاریخ ۲۷/۵/۹۵ ، با حمایت نیروی انتظامی استان و در محل تالار اجتماعی فرمانداری شهرستان کرمانشاه با حضور مددکاران اجتماعی ، مشاوران ، و کارشناسان سازمانهای دولتی ومردم نهاد و با موضوع “مبانی حقوق خانواده” انجام شد.

موضوع دو کارگاه دیگر که با حمایت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و فرمانداری انجام شد آسیب شناسی اعتیاد  در خانواده و روشهای برقراری ارتباط موثر برای خانواده ها بود که در تاریخ ۲۳ و ۲۸ مردادماه با حضور کارشناسان نیروهای انتظامی و برخی ادارات دولتی و نیز فعالان حوزه سلامت از سازمانهای غیردولتی برگزار شد.

madadkarn 3

madadkarn 1

 

سومین کارگاه تخصصی آسیب شناسی اعتیاد در خانواده برگزار شد

سومین کارگاه تخصصی آسیب شناسی اعتیاد در خانواده روز شنبه به همت انجمن مددکاری اجتماعی و با حمایت شورای مبارزه با مواد مخدر استان در کرمانشاه برگزار شد.

مسوول انجمن مددکاری اجتماعی کرمانشاه در حاشیه این کارگاه که در فرمانداری کرمانشاه برگزار شد؛ به خبرنگار ایرنا افزود: این کارگاه آموزشی با استفاده از اساتید برتر در پنج جلسه تعریف شده که امروز سومین دوره برگزاری آن می باشد.
ماندانا جواهری با بیان اینکه در پایان کارگاه گواهی نامه به شرکت کنندگان اعطا می شود؛ افزود: تنها بحث علمی در این دوره ها اولویت ندارد بلکه تجربه در کنار علم لحاظ می شود و مشارکت به صورت کلامی و ارتباطی برقرار می شود.
وی با بیان اینکه اعتیاد از مهم ترین آسیب های اجتماعی است؛ افزود: خانواده در شکل گیری و پیشگیری از اعتیاد اصلی ترین نقش را برعهده دارد که تربیت، نوع برخورد، و ارتباط در بروز این پدیده تاثیرگذار است.
به گفته جواهری، متاسفانه به دلیل وجود فرهنگ ضعیف، پای قلیان به برخی از منازل باز شده و قبح استفاده از آن از بین رفته است.
وی ادامه داد: فرهنگ سازی، آموزش به والدین و پیشگیری از گرایش به مواد مخدر در کارگاه ها دنبال می شود و کارشناسان مربوطه به دانش روز در این مقوله نیازمندند.
مسوول انجمن مددکاری اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سن اعتیاد کاهش یافته و به ۱۴ سال رسیده است افزود: هرچه آسیب های اجتماعی به جلو می رود می طلبد که در زمینه دانش و حرفه به روزتر شویم.
جواهری اضافه کرد: ارتباطات و پوشش رسانه ای و حمایت ادارات در به ثمر رسیدن دوره و کارگاه ها اهمیت دارد و جامعه به تخصص و حرفه مددکاری اجتماعی نیاز دارد.
در این کارگاه نمایندگانی از سمن ها، اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر، پرسنل بهزیستی، کارشناسان اورژانس اجتماعی، نیروی انتظامی، معاونت اجتماعی و کارشناسان کمیته امداد حضور داشتند.

2